Installatiekasten

De beste installatiekasten

 

Installatiekasten en groepenkasten zorgen voor een veilige behuizing van de elektra buiten en binnen. Naast de aansluitveiligheid, is het belangrijk dat elektrische verbindingen in een installatiekast makkelijk te plaatsen en met extra groepen uit te breiden zijn. Een professioneel advies kan veel werk en kosten besparen.

 

Service

Electrocentraal beschikt over een ruim assortiment installatiekasten en groepenkasten. Zowel de professional als de particulier informeren wij uitgebreid over de mogelijkheden van ons assortiment. Met name bij installatiekasten is onze service een toegevoegde waarde omdat de juiste keuze voor de juiste kast een wereld van verschil betekent; voor nu, maar vooral voor in de toekomst.

 

Assortiment installatiekasten

Ons assortiment beslaat installatiekasten en groepenkasten van een aantal zeer gerenommeerde leveranciers die veiligheid, diversiteit en innovatieve techniek hoog in het vaandel hebben staan. Zij leveren kwalitatieve kasten die zowel de installateur als de eindgebruiker veel voordeel en gemak opleveren. Wij leveren onder meer installatiekasten van:

  • Hager
  • ABB
  • Eaton
  • Attema

 

Levering

Electrocentraal is gevestigd in Den Haag en we zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 17.00 uur geopend. U kunt onze showroom, met ruime parkeergelegenheid bezoeken. Ook leveren wij installatiekasten door heel Nederland. Voor vragen of meer informatie kunt u het online contactformulier invullen of bellen naar 070 362 40 40.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
 

Brochure

Brochure

Bekijk nu online onze Electrocentraal brochure

» Bekijken