Installatiemateriaal

Installatiemateriaal voor creatieve oplossingen


Bij Electro Centraal vindt u alle soorten installatiemateriaal. Tegen scherpe prijzen en snel geleverd. Als vakman wilt u natuurlijk alleen producten van de hoogste kwaliteit. Electrocentraal is dan ook een groothandel in elektronica die vakmanschap en kwaliteit van installatiematerialen hoog in het vaandel heeft staan.

Mogelijkheden

Electro Centraal is een elektra winkel waar u voor iedere vraag op het gebied van elektrotechniek en installatiemateriaal een passende oplossing vindt. Omdat wij niet aan de consument maar aan elektrotechnische installateurs leveren, beschikken we over een uitgebreid assortiment aan installatiematerialen. Voor uw creatieve en innovatieve oplossingen hebben wij altijd het passende product. Dat vergroot uw mogelijkheden!


Uitgebreid aanbod

Met bijna twintig leveranciers onder de knop leveren wij onder meer:

-          CV installatie materiaal

-          Kabelbenodigdheden en behuizingen

-          Schakelaars en stroomverdelers

-          Netwerken en communicatiesystemen

-          Vloersystemen

-          Leidingen en afvoeren

-          Bevestigingsproducten en bevestigingssystemen

-          Etc etc

 

Meedenken

Als groothandel in installatiematerialen doen wij echter meer dan alleen het leveren van materialen voor de elektrotechniek. Wij denken desgewenst mee over passende oplossingen voor uw installaties en zoeken vervolgens naar het daarbij passende product. Totaaloplossingen voor u en uw klant, daar streven wij naar.


Online assortiment

Kijk voor een overzicht van ons assortiment installatiemateriaal online op onze website of breng een bezoek aan onze showroom waar altijd minimaal twee adviseurs aanwezig zijn. Voor vragen zijn wij uiteraard ook telefonisch of via e-mail te bereiken.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
 

Brochure

Brochure

Bekijk nu online onze Electrocentraal brochure

» Bekijken