Kabelproducten

Groot assortiment kabelproducten


U kunt nog zo’n mooi product installeren, zonder de juiste kabel wordt het niets. U wilt het juiste kabelproduct makkelijk en snel kunnen krijgen en vertrouwt daarbij op uw groothandel. Wat u daarvan dus verwacht is: een breed en diep assortiment kabelproducten op voorraad en snelle levering.


Uit voorraad

Welke kabelproducten u ook nodig heeft, u vindt ze bij Electro Centraal. Met 65000 artikelen in ons magazijn is de kans groot dat we direct uit voorraad kunnen leveren. Mocht de juiste datakabel, alarmkabel, installatiekabel of telematicakabel niet in ons magazijn aanwezig zijn, kunnen we dankzij goede contacten met de producenten toch snel kabelproducten door heel Nederland leveren. Zodat u bij uw werk als elektrotechnisch installateur zo weinig mogelijk vertraging oploopt.

Opgeleide medewerkers

Electro Centraal is al sinds 1987 groothandel in de elektrotechnische branche. We volgen de markt en de ontwikkelingen van kabelproducten op de voet en onze medewerkers zijn goed en breed opgeleid. Bovendien hebben we goede contacten met topleveranciers van elektriciteitskabels en toebehoren. Als elektragroothandel hebben wij één belangrijk doel voor ogen: zorgen dat u snel aan de slag kunt met kabelproducten van topkwaliteit met een kwaliteitskeurmerk.


        -          Alarmkabels

-          Datakabels

-          Coaxiaalkabel

-          Signaalkabels

-          Telematicakabel

-          Offshore kabel

-          Installatie kabels

 

Direct bestellen

 Heeft u vragen? Neem dan telefonisch (070-3624040) of via de mail (info@electrocentraal.nl) contact met ons op.

 

 

 

Uitgelicht: armaturen kopen, draadproducten, electro groothandel.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
 

Brochure

Brochure

Bekijk nu online onze Electrocentraal brochure

» Bekijken