Met Berker W.1 het voorjaar in

Met Berker W.1 het voorjaar in

13-04-2015 11:42:44

 

 

 

 

 

Maak uw tuin op orde met Berker W.1

Met het voorjaar voor de deur is het weer tijd om uw tuin in orde te maken, om er vervolgens heerlijk van te genieten. Ook buitenshuis is het prettig om een goede energievoorziening te hebben, wat ook nog eens gezien mag worden natuurlijk. Het nieuwe waterdichte schakelmateriaal Berker W.1 van Hager voldoet perfect aan deze behoefte. 

 

Beschermingsgraad IP55

Deze zorgt voor perfecte afwatering van waterstralen vanuit elke hoek.

 
Fraai design
 
Een staalgrijze uitvoering, met haar robuuste uitstraling zal in veel gevallen perfect opgaan in de omgeving. De polarwitte uitvoering bewijst zichzelf op balkons en terrassen. Ook de verlichte afdekramen zijn een echte eyecatcher. Behalve dat het er mooi uitziet, heeft het ook functionele voordelen, zoals betere zichtbaarheid in de tuin wanneer het donker is.
 

 

 

Doe mee met de fotoactie!

Heeft u binnenkort een project waar waterdicht schakelmateriaal geplaatst gaat worden, of bent u zelf van plan uw schakelmateriaal buiten te vervangen of uit te breiden, doe dit dan met Berker W.1. Maak van het resultaat een foto en stuur deze naar Hager. De 10 mooiste en creatiefste foto’s belonen we met een cadeaubon t.w.v. van € 100,- te besteden bij Intratuin. Ideaal als u toch in de tuin bezig gaat!

 

Doe nu mee!

Stuur uw foto naar fotoactie@hager.nl en maak kans op één van de 10 cadeaubonnen van Intratuin t.w.v. € 100,-. Foto's kunnen t/m 15 mei 2015 worden ingestuurd.

De 10 winnende foto's zullen gepresenteerd worden op de website van Hager.

Bekijk hier de actievoorwaarden

Pagina per e-mail verzenden

Vul onderstaand formulier in om uw deze pagina per e-mail naar uw kennis of collega te sturen.

Gegevens vriend(in)   Uw gegevens  
* Verplichte velden

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
 

Brochure

Brochure

Bekijk nu online onze Electrocentraal brochure

» Bekijken