Nieuwe video-deurintercom monitoren

Nieuwe video-deurintercom monitoren

07-05-2015 10:23:14

 

 

 

Minimalistisch stijlicoon in deurintercom: Icona

Onder de naam ‘Icona’ introduceert Comelit twee nieuwe producten: Icona handsfree video-deurintercom monitor en Icona Manager, een huisautomatisering bedieningsscherm.


Comelit liet zich voor het ontwerp inspireren door de meesters van het minimalisme. De kracht van Icona zit dus in de eenvoud van de uitvoering. Icona en Icona Manager zijn uitgerust met Sensitive Touch en witte verlichte toetsen. Voor een eenvoudig en intuïtief gebruik, zijn geavanceerde functies niet zichtbaar. Swipe met uw vinger simpelweg over het bedieningspaneel en de functies worden zichtbaar.

 

Mini. Niets meer, niets minder.

De nieuwe standaard kleurenmonitor van Comelit onderscheidt zich door een compact en ultraplat design, het  resultaat van zorgvuldige stilistische keuzes. Het instapmodel is uitgerust met vier toetsen -met de optie er vier toe te voegen- en maakt gebruik van Sensitive Touch technologie. De strakke lijnen, zonder enig bewegend deel, maakt van Mini een monitor die naadloos in elke omgeving en architectonische stijl kan integreren.

 

Voor de montage voor renovatie is een speciale afdekplaat gemaakt en voor projecten is het model ook in beschikbaar in een zwart-wit uitvoering.
 
 
HD kwaliteit voor een analoge prijs
 
Nu mogelijk met AHD-technologie over coax kabel. Overtuig u zelf!
Geen netwerkkennis nodig en voor dezelfde prijs toch HD-kwaliteit aan een klant bieden. Of het nu gaat om renovatie of nieuwe projecten, het is mogelijk om over IP-bekabeling (cat5) of de al bestaande analoge bekabeling HD-kwaliteit op beeld te krijgen. Op een AHD-recorder kan een HD-camera of een analoge camera worden aangesloten.

Pagina per e-mail verzenden

Vul onderstaand formulier in om uw deze pagina per e-mail naar uw kennis of collega te sturen.

Gegevens vriend(in)   Uw gegevens  
* Verplichte velden

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
 

Brochure

Brochure

Bekijk nu online onze Electrocentraal brochure

» Bekijken