Schakelmateriaal

Schakelmateriaal: de schakel van ieder project

Met het juiste schakelmateriaal krijgt een installatie net de finesse die u en uw klant zoeken. Immers; gemak dient de mens en dat begint pas bij de wandcontactdoos en de wisselschakelaar. Schakeltechnieken worden steeds intelligenter. U wilt bovenop de laatste ontwikkelingen zitten en eenvoudig het schakelmateriaal kunnen kopen dat u zoekt.


Mogelijkheden

Met leveranciers als ABL Sursum, Busch-Jaeger, Jung en Berker beschikt Electro Centraal over een up to date assortiment schakelmaterialen waarmee u uw klant in alle wensen tegemoet kunt komen. Slechts een paar voorbeelden van wat er mogelijk is:

-          Draadloos schakelmateriaal;

-          Gekoppelde opbouw;

-          Dimmers en bewegingsschakelaars;

-          Jaloeziemanagement en markiesbesturing;

-          Elektronische timers en afstandsbedieningen;

-          Lichtmanagement en temperatuurmanagement;

-          Gebouwensysteemtechniek.

schakelmateriaal


Tot in de details

Schakelmateriaal is letterlijk de schakel in de installatietechniek. Als groothandel elektronica helpen wij u graag uw projecten tot in de details af te ronden. Niet alleen met de juiste contactdoos, maar met alles wat verder gaat dan dat.


Advies

Op onze assortimentspagina’s schakelmateriaal kunt u rustig rondkijken naar de mogelijkheden. Wilt u advies? Kom dan eens langs in de showroom of neem telefonisch of via de mail contact met ons op.

 

 

 

Uitgelicht: led verlichting, lichtbronnen, paneelbouw.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?
 

Brochure

Brochure

Bekijk nu online onze Electrocentraal brochure

» Bekijken